Houten wereldkaarten X Fonq

Yes! Weer fantastisch nieuws. Afgelopen periode zijn wij benaderd door Fonq.nl om deel te nemen aan hun nieuwe partnerprogramma. 

Via het Fonq partners platform krijgen exclusief merken die geselecteerd zijn door Fonq de mogelijkheid om hun producten aan te bieden. Onze houten wereldkaarten en onze nieuwe producten zijn een perfecte toevoeging die goed aansluit bij de markt die Fonq bedient. 

Zoals je wellicht hebt gelezen is het een drukke tijd, gezien we bezig zijn onze wereldkaarten eveneens in onze shop in shop in Loods 5 Zaandam te installeren, naast het ontwikkelen van onze nieuwe (xxl) producten.

Wij zijn in elk geval ontzettend gemotiveerd en hopen de houten wereldkaarten te laten stralen op zoveel mogelijk plekken. Binnenkort volgt een nieuwe update over de vooruitgang van dit moois. Mocht je in de tussentijd toch alvast een mooie wereldkaart willen of benieuwd zijn naar een van onze andere producten? Neem gerust hier een kijkje of neem contact met ons op via info@mywoodenworld.nl.

Ciao!
My Wooden World


Reageer

Reacties worden goedgekeurd voor plaatsing