Klantenservice

Vragen

Heb je vragen over een van onze producten? Stuur ons gerust een bericht met jouw vraag, dan krijg je zo spoedig mogelijk antwoord van ons.

Houtsamples

Wil je graag een wereldkaart bij ons bestellen, maar weet je niet welk houtsoort het beste past bij je interieur? Geen probleem, stuur ons een bericht met daarin je adres en de houtsoorten, dan ontvang je van ons kosteloos de samples thuis.

Klachten

Heb je je product ontvangen, maar hij is het beschadigd of heb je andere zaken die je met ons wil bespreken? Wij gaan graag met je in gesprek en gaan samen opzoek naar een geschikte oplossing.

Wij raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@mywoodenworld.nl. Leidt dit niet tot een bevredigende oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via klachtenkompas.nl.
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr .
Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Levertijd

De woodenworld wordt binnen 10 werkdagen na bestellen verzonden. Levering gebeurt via PostNL, die het vaak de volgende dag bij je thuis aanbieden.

Retourneren

Niet jouw stijl? Geen probleem!

Matched de woodenworld toch niet bij de 30 jaar oude eiken vloer? Heeft je kleurenblinde partner de afwerking uitgezocht en is je volledige Feng shui in disbalans? Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst kun je de woodenworld gewoon omruilen voor een andere of kiezen voor het retourneren van je aankoopbedrag (- verzendkosten). No questions asked.

Betaalmethodes

Je kunt veilig betalen via:

- iDeal
- PayPal
- Bancontact
- Bitcoin
- Bank transfer

Heb je nog een vraag en staat het antwoord niet erbij? Stuur ons een berichtje via de 'Contact' pagina dan kunnen we je verder helpen.

My Wooden World
Poortland 138BG
1046BD Amsterdam

T: +31 615 399 150 (Whatsapp)
E: info@mywoodenworld.nl
W: www.mywoodenworld.nl